Grootte lettertype

  • A  A  A  

Beugelen woensdag 18 april 2018.

7 mei 2018
Beugelen woensdag 18 april 2018.

Wat was het weer een gezellige middag! Woensdagmiddag samen een balletje door een ring slaan: beugelen, een officiële sport waar wij kennis mee hebben gemaakt. In teams van twee streden we tegen elkaar voor de meeste punten.

Wie het snelst deze ronde 8 punten gescoord had, die won. We speelden op drie banen. Op iedere baan speelden twee teams van twee personen De ene baan was wat sneller klaar met de 8 punten en dan lag die baan even leeg tot alle drie de banen klaar waren. Na de eerste ronde gingen andere teams spelen en konden de gespeelde teams hen aanmoedigen en de tactieken afkijken.

Tijdens de pauze genoten we van wat drankjes en heerlijke bitterballen en andere hapjes. Zo ging dat een paar rondes tot alle teams de benodigde wedstrijden gespeeld hadden en konden de punten van alle rondes bij elkaar worden opgeteld.

Het team met de meeste punten won uiteraard en dit waren M. van Diepen en J. Gerards. Zij waren dus de terechte winnaars van deze sportieve middag. De tweede plaats was voor het koppel M. Giesbertz en N. Wijers.

Het belangrijkste: een gezellige middag met veel plezier en gelach.

Wilma Barents

Truus Pollé