Grootte lettertype

  • A  A  A  

BLIJF GEZOND EN VIRUSVRIJ.

20 maart 2020
BLIJF GEZOND EN VIRUSVRIJ.

Tegelen, 24 maart 2020.

Beste leden,

Ook wij als KBO hebben veel last van het coronavirus m.n. het voorkomen dat er iemand besmet raakt. Hoe kunnen we dat voorkomen?

De belangrijkste maatregelen die u kunt nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn heel simpel. Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen. Het zijn:

  • Was uw handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Schud geen handen

Vergeet niet: heb je (milde) verkoudheidsklachten: niezen, keelpijn, loopneus, lichte hoest of een verhoging tot 38 graden? Blijf thuis. Zo bescherm je jezelf en anderen tegen infectie met het coronavirus.

Wij hebben recentelijk de leden die zich hadden aangemeld voor de jaarvergadering allemaal laten weten dat deze activiteit geannuleerd moest worden. Tot nu toe is alles tot 6 april afgelast en wij denken dat het nog wel even langer duurt. Om te voorkomen dat we de leden die zich aanmelden voor een activiteit in april weer moeten teleurstellen, heeft het bestuur besloten de 4 activiteiten van april geen doorgang te laten vinden.

Dus: we gaan niet tafelen bij Rach 8 april, er is op 15 april géén wandeling in Mariapeel, de lentemiddag op 21 april komt te vervallen en 29 april gaan we niet beugelen.

Hopelijk beginnen we in mei

met een schone lei!

Wij als bestuur vinden dit ook geen leuke maatregel maar we moeten aan de gezondheid van jullie en die van ons zelf denken!

BLIJF GEZOND EN VIRUSVRIJ.

 

                                                                                                                      Het Bestuur